Pokusa FEEL THE WILD Meat...

Pokusa FEEL THE WILD Meat Sticks Kangaroo & Ostrich - mięsne gryzaki: 2 x kangur i 2 x struś

POK/3
3
Utwórz konto i dołącz do naszego programu rabatowego. Wydaj conajmniej 500,00 zł i uzyskaj 2.00% obniżki cen.

"Rabat kumulacyjny 2%" dla zarejestrowanych klientów za zamówienia o łącznej wartości min. 500 zł.

FEEL THE WILD - Naturalne mięsne gryzaki: 2 x kangur i 2 x struś.

100% naturalne smaczki wykonane z mięsa mięśniowego, są zdrowym i naturalnym przysmakiem pomiędzy posiłkami.

Dzięki procesowi powolnego suszenia wszystkie składniki zachowują cenne wartości odżywcze oraz wysoką jakość bez dodatku polepszaczy smaku, konserwantów i sztucznych barwników. Meat Sticks to wyjątkowa uczta dla najbardziej wybrednych psów.

14,90 zł
Brutto
Sprzedanych produktów: 54
PayPo informacja

FEEL THE WILD - Naturalne mięsne gryzaki: 2 x kangur i 2 x struś.

100% naturalne smaczki wykonane z mięsa mięśniowego, są zdrowym i naturalnym przysmakiem pomiędzy posiłkami.

Dzięki procesowi powolnego suszenia wszystkie składniki zachowują cenne wartości odżywcze oraz wysoką jakość bez dodatku polepszaczy smaku, konserwantów i sztucznych barwników. Meat Sticks to wyjątkowa uczta dla najbardziej wybrednych psów.

Mięso z kangura - mięso kangurów posiada unikalne fizjologiczne właściwości – jest bardzo delikatne. Uważane jest za jedno z najzdrowszych mięs. Zawiera dużo białka, niewiele tłuszczu i znaczne ilości wielonienasyconych kwasów tłuszczowych (PUFA). Jest także bogate w żelazo. Charakteryzuje się ciemnoczerwoną barwą, podobną do wołowiny. Pod tym względem przypomina dziczyznę. Mięso to jest również polecane alergikom; nie zawiera antybiotyków, hormonów wzrostu ani innych substancji, które niejednokrotnie dodaje się do paszy zwierząt hodowlanych.

Mięso ze strusia - mięso ze strusia jest delikatne, zaliczane do mięsa ciemnego. Charakteryzuje się niską kalorycznością i zawartością tłuszczu, wysoką zawartością białka oraz korzystnym profilem kwasów tłuszczowych. Pod względem składu mineralnego przypomina mięso wołowe. Podobnie jak wołowina ma także stosunkowo niewiele wapnia. Charakteryzuje się wysokim udziałem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT). Kolejną zaletą mięsa strusiego jest korzystny stosunek kwasów tłuszczowych nasyconych do jedno- i wielonienasyconych, wynoszący 1:1:1.


Kangur:

Skład: 98% mięso mięśniowe z kangura, 2,0% jelito z kolagenu.

Skład analityczny: białko surowe 64,7%, tłuszcz surowy 12,1%, popiół surowy 5,6%, włókno surowe 6,6%.


Struś:

Skład: 98% mięso mięśniowe ze strusia, 2,0% jelito z kolagenu.

Skład analityczny: białko surowe 72,0%, tłuszcz surowy 6,1%, popiół surowy 4,2%, włókno surowe 6,0%.


Zastosowanie/ 24h:

1 smaczek / 10 kg m.c.

Zawsze zapewnij psu dostęp do świeżej, chłodnej wody.

Karma uzupełniająca dla psów powyżej 3 miesiąca życia.


Przechowywanie: w temperaturze pokojowej w ciemnym i suchym miejscu.

Pakowane po 2 mięsne gryzaki ze smaku (4 szt w opakowaniu). Długość pojedynczego gryzaka wynosi 14,5 cm.

Wyprodukowano w Polsce.

Masa netto: 64g.

POK/3
Dostępny
Rodzaj mięsa
Kangur
Struś
Seria
Feel The Wild
Przysmaki
Naturalne
Marka
Pokusa
Rodzaj produktu
Mięsne gryzaki

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password